LA BALTANA 2020






















Agrair, una vegada més, la vostra assistència a La Baltana i l'entusiasme mostrat en la darrera edició de la Sant Silvestre de Muntanya del Penedès (SSMP). 

image.png

Una edició molt treballada i molt especial on vam tenir fins a 372 inscrits, la xifra més alta de totes les edicions d'aquesta entranyable proposta. 
Felicitar a tots els participants, des del millor temps fins al darrer i també a tots els afortunats que van trobar un barret de Nadal o barretina i van marxar amb regals dels nostres col·laboradors: Más por MenosCarns Uberni o les samarretes de la pròpia cursa. 
Estem molt contents d'anunciar que la vostra aportació solidària a la Marató de TV3, enguany dedicada a la Covid19, va ser de 802,07€.  
Us deixem el link on podeu trobar les fotos que l'organització va fer durant els dos dies de SSMP 2020.  Gaudiu-les!
 

Per acabar, el nostre agraïment  una vegada més als propietaris de la finca La Baltana, així com a tots aquells que ens vau ajudar en el marcatge i desmarcatge del recorregut. 
Us esperem a l'edició 2021, que de segur ens oferirà algun tros del Penedès recòndit, ple de contrastos per gaudir al vostre ritme, corrent o caminant. 
Llarga vida a aquesta cursa única!

Equip organitzador SSMP 2020 / Esportiu Penedès
Toni Santisteban
Marc Conesa
David Via
Kilian Fita