COMUNICAT URGENT:


NOTÍCIA IMPORTANT

Per motius de seguretat ens hem vist obligats a fer un canvi d'ubicació en la SANT SILVESTRE DE MUNTANYA DEL PENEDÈS 2021.

Han estat hores molt dures on s'ha imposat la conciliació i, davant la problemàtica de no poder realitzar la SSMP on inicialment havia estat plantejada ni en el seu format habitual, així que us emplacem a què us sumeu a la NOVA PROPOSTA.

Canvi de lloc! Ens anem a L'ARBOÇAR a 5 min de Vilafranca del Penedès.

Amb el canvi de lloc també hem fet un canvi d'imatge. Cal esmentar que l'edició de "Els 100 homes d'en Pascual" se celebrarà el proper desembre del 2022 a Sant Cugat Sesgarrigues.


Però davant la negativa de l'ajuntament de Sant Cugat, hem fet com en Som Woku, un canvi de lloc instantani. La SSMP tindrà la sortida i l'arribada al nucli de L'ARBOÇAR, que pertany a l'Ajuntament d'Avinyonet.

UBICACIÓ SORTIDA i ARRIBADA
https://goo.gl/maps/3872V4Zf3ttWd34t5

ALTRES CANVIS i AFECTACIONS

  • A partir d'aquest instant estem adaptant-nos a una proposta TOTALMENT nova i només tenim dos dies, i no són uns dies qualsevol.
  • Farem dorsals nous perquè tingueu el vostre record, però no podem garantir que als dorsals hi surti el vostre nom.
  • Porteu el vostre recipient (ampolletes, bidó o got per omplir a l'avituallament).
  • Serà obligatori dur la mascareta posada a la sortida fins al punt marcat on us la podreu treure. També just en arribar a meta.
ESTACIONAMENT VEHICLES

Mireu de minimitzar cotxes per grups familiars o de convivència. La zona d'estacionament s'adaptarà propera al camp de futbol i la sortida.

PREMIS:

Es mantindran els premis als deu primers i a les deu primeres classificades. Aquests seran lliurats a posteriori.

Gràcies per inscriure't a SSMP! Fins aviat!

Cordialment,

SSMP®